Nieuws

Sugarbelly's Feel Moe?

 

De afgelopen weken zijn we erg druk geweest met de uitzendingen. Wat hebben we een leuke, lieve en enthousiaste reacties ontvangen! Dank daarvoor, geeft energie om iedere week weer te knallen.

Er staan inmiddels bijna 40 uitzendingen op Mixcloud, tijd om eventjes een klein beetje afstand te nemen, nieuwe inspiratie op te doen en even jullie, de beste luistervrienden van de hele wereld, een weekje (of twee) rust te gunnen. Anders wordt het wel erg veel wat je wekelijks over je uitgestort krijgt, dan wordt je SFGR-moe en dat is zeker niet de bedoeling.

Dus uw DJ van dienst gaat even UIT. Enjoy en tot over een paar weekjes. 

SFGR - Tweeluik Eurovision live!

Van 18 tot en met 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Rotterdam Ahoy. Een mooie gelegenheid om een ode te brengen aan het grootste liedjesfestijn ter wereld. In twee thema uitzending neemt uw DJ van dienst je mee door de geschiedenis. Je hoort de grootste successen op nationaal en internationaal niveau. Meezingen maar!!

SFGR - Elvis Presley Special 

Uw DJ van dienst is groot fan van Elvis Presley. Daar ga je niet zomaar mee aan de haal. We hebben dus met veel zorg een mooie thema uitzending gemaakt met de King of Rock 'n Roll in de hoofdrol. Alles komt voorbij, zijn jeugdjaren, het eerste plaatje, eerste TV optreden, zijn films en natuurlijk ook zijn concerten. En natuurlijk staat zijn muziek centraal. Beluister hem snel via de link op deze site of het Mixcloud Platform en enjoy!

Nieuwe vormgeving SFGR

Één van de zaken op de SFGR bucket list was een vleugje internationalisatie toe te voegen aan de shows. En dat is gelukt! Vanuit het netwerk hebben zich een 2-tal contacten gemeld die ons geholpen hebben aan Engelse vormgeving voor Sugarbelly's Feel Good Radio. Sue is al te horen in SFGR #16 (19-feb) en het jingle lab werkt hard aan de eindmontage van de bijdrage van Daren, naar verwachting in SFGR #17. Thanks Sue en Daren for your contribution! 

SFGR meer dan 1.000 x gestreamd

Toen we vandaag de statistieken van Mixcloud onder ogen kregen, moesten we onszelf in de arm knijpen. Staat het er nu echt? Hebben we de grens van 1.000 streams gepasseerd binnen 6 maanden na de 1e uitzending? Ja, het staat er echt! Wauw we hebben weer een feestje te vieren, lieve luistervrienden! 

Nieuw Logo SFGR

In eerste instantie ons maar bezig gehouden met de programma's maar er moest toch ook maar eens een logo gemaakt worden, vonden wij. En dit is em geworden!

Ik ben niet gek, ik ben een sticker! Actie

Jaaaa!!! De eerste merchandise van Sugarbelly's Feel Good Radio is er! Stickers! En, ze zijn gratis, vraag ze nu aan. En, we zouden het leuk vinden dat je er een foto van maakt. 

SFGR - 60'ies & 70'ies special

Op veler verzoek! Beloofd is beloofd, voor de 'oudere' jongeren een echte gouwe ouwe uitzending. Je waart je in de tijd van de zeezenders Veronica, Caroline en Mi Amigo. Ga snel luisteren door te klikken op het plaatje!

SFGR - #9 - Lockdown Edition

Ach we hebben toch tijd over dus hebben we een extra editie van Sugarbelly's Feel Good Radio gemaakt. Gewoon omdat het kan, en jou een hart onder de riem te steken in deze lockdown tijden. Luisteren wanneer jij dat wil, door te klikken op het plaatje. Enjoy!